View page content

„IKEA Industry Lietuva“ kartu su kolegomis, partneriais, valdžios ir žiniasklaidos atstovais iškilmingai atidarė atnaujintą ir papildomai 30 000 kv. m. išaugusią baldų gamyklą Kazlų Rūdoje.

Pasak „IKEA Industry Lietuva“ generalinės direktorės Ingos Urbonavičiūtės, atnaujintos gamyklos atidarymas dar labiau sustiprins baldų gamybos pozicijas Kazlų Rūdoje: „Atverdami duris išaugusiai gamyklai kartu stipriname jau dešimtmetį gyvuojančią „IKEA Industry Lietuva“, – sako įmonės vadovė. 

 

„Naujojoje gamykloje įdiegtos naujausios įrangos ir technologijos, padidins baldų gamybos apimtis“, – teigia „IKEA Industry Lietuva“ gamyklos vadovas Kęstutis Čičinskas bei priduria, kad automatizavimo lygis nuo šiol bus kur kas didesnis, įskaitant modernią autonominę kokybės kontrolės sistemą, užtikrinančią aukščiausios kokybės produktus. 

 

Naujosios investicijos įnešė pozityvių pokyčių ir patiems darbuotojams – nuo naujausių erdvių ir veiklų iki patobulintos ergonomikos, į pakavimo liniją integruojant robotus. „IKEA Industry Lietuva“ kelia sau tikslą ir toliau būti saugia ir modernia darbo vieta. Įmonė vadovaujasi tvaraus verslo principais, rūpinasi aplinka ir bendruomene. Naujasis gamyklos išplėtimas bei nauja įranga leis dar efektyviau vykdyti gamybą taupant energiją ir žaliavas, generuojant mažiau atliekų.