Po truputį link įprastinio darbo tempo

Dėl Covid-19 pandemijos penkioms savaitėms stabdytas įprastinis plokštės gamyklos darbas vėl grįžta į vėžes.

 

Per šį laiką, kai teko stabdyti įprastinį plokštės gamyklos darbą, buvo atlikti būtiniausi metinės profilaktikos darbai. Maksimaliai įtraukėme į gamybos ir įrengimų remonto darbus darbuotojus tiek, kiek galėjome tai padaryti. Taip pat skyrėme laiko įvairiems efektyvumo didinimo veiksmams, kaip kad IPS (IKEA gamybos sistemai), darbuotojų kvalifikacijos kėlimo mokymams.

 

Atnaujinome ir nebaigtus Baldų gamyklos plėtros darbus.  Laikantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatytos tvarkos,  į įmonę grįžta ir išorės rangovai. Artimiausiu metu laukiame technikų iš Lenkijos, taip pat esame gavę LR Vyriausybės leidimus technikų atvykimui ir iš kitų šalių. Vysimės suplanuotus darbus.

 

Džiaugiamės, kad ši sudėtinga situacija po truputį rimsta ir galime grįžti link įprastinių darbo režimų. Esame dėkingi visiems darbuotojams, jog pavyko susitelkti bendram darbui ir sklandžiai bei efektyviai dirbti šiuo laikotarpiu.

 

Šalyje ribojimai vis labiau mažinami, atsiveria valstybių sienos, vis daugiau veikiančių verslų, todėl ir IKEA Industry po truputį grįžta link įprastinio darbo tempo.