„IKEA Industry Lietuva" surengė šeimų šventę

Likus savaitei iki iškilmingo atnaujintos „IKEA Industry Lietuva" gamyklos Kazlų Rūdoje atidarymo, įmonė surengė šventę savo darbuotojams ir jų artimiesiems, kurie turėjo išskirtinę progą čia apsilankyti pirmieji.

Renginyje dalyvavo rekordinis skaičius svečių – virš 400. Dalyviai turėjo galimybę pasižvalgyti po atnaujintą gamyklą, susipažinti su plokštės ir baldų gamybos technologijomis, stebėti modernių įrengimų darbą, o patys mažiausieji pramogavo ant batutų, vaišinosi ledais, piešė ant plokštės gabalėlių ir akrilo dažais dekoravo LACK staliukus.

 

Susirinkusieji ant dekoratyvinių medžio lapų rašė linkėjimus atnaujintai gamyklai, dalijosi gražiomis mintimis ir džiaugėsi galėdami pabūti drauge.

Taip pat renginio metu buvo pristatytas IKEA simbolis – akmeninė siena, iliustruojanti tai, kad bendromis jėgomis ir sunkiu darbu visuomet pasiekiamas puikus rezultatas. Akmeninės Smolando, esančio pietinėje Švedijoje, sienos yra laikomos IKEA vertybių simboliu, vienijančiu darbuotojus visame pasaulyje. 

 

Visi džiaugėsi puikia švente ir atnaujintos gamyklos verslo perspektyvomis.